渡村 友昭 

所属部署機械工学系
職名助教
Last Updated :2022/10/17

プロフィール

取得学位

  • 学士(工学), 北海道大学, 2010年03月
  • 修士(工学), 北海道大学, 2011年03月
  • 博士(工学), 北海道大学, 2014年03月

職歴(学内)

  • 2022年02月~, 京都工芸繊維大学, 助教
  • 研究活動

    論文

    • Onset of axisymmetric sloshing in a food processor
      著者名 : Tomoaki Watamura, Kazuyasu Sugiyama
      掲載誌名 : Physical Review E
      出版年月 : 2021年12月
      巻・号・頁 : 104,6,065104
    • Bubble cascade may form not only in stout beers
      著者名 : Tomoaki Watamura, Kazuyasu Sugiyama, Yuko Yotsumoto, Mihoko Suzuki, Hideyuki Wakabayashi
      掲載誌名 : Physical Review E
      出版年月 : 2021年06月
      巻・号・頁 : 103,6,063103
    • Bubble cascade in Guinness beer is caused by gravity current instability
      著者名 : Tomoaki Watamura, Fumiya Iwatsubo, Kazuyasu Sugiyama, Kenichiro Yamamoto, Yuko Yotsumoto, Takashi Shiono
      掲載誌名 : Scientific reports
      出版年月 : 2019年04月
      巻・号・頁 : 9,1,1-9


    © Kyoto Institute of Technology, © Media Fusion Co., Ltd.